LIDER ISLAMIC: „ROMÂNIA ESTE PĂMÂNT ISLAMIC ȘI TREBUIE ELIBERAT!”

România a fost nominalizată drept țintă pentru atacurile teroriste.  Țara noastră poate fi o țintă pentru atentate, a declarat șeicul Omar Bakri.  De ce Romania este pământ islamic ce trebuie eliberat?

Există și o ”justificare” în opinia sa:

“Odata ce Islamul a intrat pe un tărâm, acesta devine islamic și musulmanii sunt obligati să’l elibereze într’o zi. De exemplu, Spania este pamant islamic, la fel si Europa de est: Romania, Albania, Macedonia, Serbia, Kosovo si Bosnia”
„Din cauza trupelor sale din Afganistan și Irak si din cauza colaborării sale militare cu Israelul, Bulgaria devine o țintă legitimă. Noi credem că putem face atentate în inima Bulgariei. Putem să facem acest lucru și în Romania și in alte state. Asta depinde de tactica și de strategia concreta”.

Omar Bakri este unul dintre cei mai importanți militanți islamici din lume. Bakri a avut un rol important în dezvoltarea mișcării Hizb ut-Tahrir în Marea Britanie. In urma atentatelor din Londra din 2004, el a părăsit Regatul Unit și s’a stabilit în Liban.

Sursa: nationalisti.ro

Citește și: FASCISMUL ISLAMIC VĂZUT DIN OCCIDENT

Publicitate

6 gânduri despre &8222;LIDER ISLAMIC: „ROMÂNIA ESTE PĂMÂNT ISLAMIC ȘI TREBUIE ELIBERAT!”&8221;

 1. Pingback: CATEDRALA NEAMULUI ROMÂNESC NU POATE FI DIN LEMN ȘI NICI MICĂ | Vatra Stră-Română

 2. Pingback: FASCISMUL ISLAMIC VĂZUT DIN OCCIDENT | Vatra Stră-Română

 3. Ei, ce sa spun _ totu-i islamic _ iti vine sa mori de ras ! Ca se pot face atentate, sunt de acord ! Si eu pot face un atentat, atat in Romania cat si in Afganistan, insa asta nu inseamna ca trebuie sa tremur de frica musulmanilor ! La urma urmelor, Islam-ul se poate distruge in totalitate, daca nu-si vad de treaba !

  Apreciază

  • Imparati pe care lumea nu putea sa-i mai incapa, au venit in tara asta de-au cerut pamant si apa.Eu nu vreau ca sa ma laud nici nu vreau sa te-nspaimant, cum venira se facura TOTI o apa si-un pamant. SA-TI INTRE BINE LA SCAFARLIE

   Apreciază

   • S-ar pute’ sa nu scie româneste al Bakritura, asa ca mai bine il invatam mai intâi, la niste gratar de porc si ceva Cotnari. Pe urma, daca nu crapa pe loc si-i mai revin mintile la turban, poate-l spânzuram de-un stejar, ca pe vremuri.
    Il putem face si sfânt la noi, la ortodocsi, si-asa cam ducem lipsa de exotism, cu toti palmierii constanteni.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s