VINDECĂ’TE SINGUR DE CANCER!

Descoperiri uluitoare despre adevăratele cauze ale CANCERULUI.
Corpul se vindecă singur, dacă bolnavul înţelege CAUZA BOLII

Ceea ce se știa de acum 3000 de ani de către geți, este redescoperit azi prin ”medicina nouă”. Anumite metode medicale pe care le utilizau geții și care însemnau în esență rolul creierului, a minții, printre cauzele bolilor, sunt readuse în actualitate. Nu are importanță că ele sunt reînviate de un neamț, deoarece germanii sunt urmașii unei ramuri de geți arhaici, iar noi românii ne înrudim cu germanii moderni, vezi ultimele rezultate ale geneticii actuale.

Conform lui Iordanes, Deceneu i’a învățat pe geți filozofia, astronomia, medicina și alte științe… Platon relatează despre un medic geto-trac ale cărui cunoștiințe rivalizează cu medicina integralistă din zilele noastre…
Foarte multe probe ne dovedesc că strămoșii noștri aveau o cunoaștere foarte avansată în domeniul medicinei. Cât oare s’a păstrat până astăzi? Găsim oare în tradiția populară aceaste cunoștiințe străvechi?
Înainte de a vorbi de medicina tradițională de azi, să ne reamintim împreună cu Academicianul Ovidiu Bojor, considerat fondatorul fitoterapiei moderne în România, de un tărâm incitant care ni’i va aduce pe strămoșii noștri mai aproape, alături de Daniel Roxin:

Platon:

„Tot așa stau lucrurile, Carmide, și cu acest descântec. Eu [Socrate] l’am învățat acolo în oaste, de la un medic trac, unul din ucenicii lui Zalmoxis, despre care se zice că îi fac pe oameni nemuritori. Spunea tracul acesta că [medicii] greci aveau dreptate să cuvânteze așa cum v’au arătat adineauri. Dar Zalmoxis, adăuga el, regele nostru, care este un zeu, ne spune că după cum nu trebuie să încercăm a îngriji ochii fără să ținem seama de cap, nici capul nu poate fi îngrijit neținându’se seamă de corp, tot astfel trebuie să’i dăm îngrijire trupului dimpreună cu sufletul și iată pentru ce medicii greci nu se pricep la cele mai multe boli: [anume] pentru că ei nu cunosc întregul pe care’l au de ingrijit. Dacă acest întreg este bolnav, partea nu poate fi sănătoasă. Căci, zicea el, toate lucrurile bune și rele, pentru corp și pentru om în întregul său, vin de la suflet și de acolo curg [ca dintr’un izvor] ca de la cap la ochi.

Trebuie deci, mai ales și în primul rând, să tămăduim izvorul răului, ca să se poată bucura de sănătate capul și tot restul trupului. Prietene, zicea el, sufletul se vindecă cu descântece. Aceste descântece sunt vorbele frumoase, care fac să se nască în suflet înțelepciunea. Odată ivită aceasta și dacă stăruie, este ușor să se bucure de sănătate și capul și trupul. Când mă învăța leacul și descântecele, spunea: Să nu te înduplece nimeni să’I tămăduiești capul cu acest leac, dacă nu’ți încredințează mai întâi sufletul, ca să i’l tămăduiești cu ajutorul descântecului. Iar acum, zicea el, aceasta e cea mai mare greșeală a oamenilor: ca unii medici să caute în chip deosebit o vindecare sau cealaltă [a sufletului și trupului]. Și mă povățuia foarte stăruitor să nu mă las înduplecat de nimeni, oricât de bogat, dintr’un neam ales sau oricât de frumos ar fi, să fac altfel. Deci eu, pentru că i’am jurat și sunt nevoit să’I dau ascultare, îi voi da într’adevăr ascultare. Și dacă vrei – potrivit povețelor străinului, să’mi încredințezi mai întâi sufletul tău, pentru a’l vrăji cu descântecele tracului, îți voi da și leacul pentru cap. Dacă nu, nu’ți pot ajuta cu nimic, scumpe Carmide.”

Revenind în zilele noastre, rezultatul cercetărilor doctorului Ryke HAMER se constituie într’o diagramă științifică ce ilustrează legătura biologică dintre psihic și creier și corelația cu organele și țesuturile întregului organism uman.

Pe 18 August 1978, Dr. Ryke Geerd Hamer, M.D., la vremea aceea internist șef la clinica oncologică a Universității din Munchen, Germania, a primit vestea șocantă că fiul sau, Dirk, a fost împușcat. Dirk a murit in Decembrie 1978 și, câteva luni mai tarziu, Dr. Hamer a fost diagnosticat cu cancer testicular. Din moment ce nu fusese niciodata grav bolnav, a suspectat imediat ca dezvoltarea cancerului sau poate avea legatură directă cu tragica pierdere a fiului său.
Moartea lui Dirk și propria sa experiența cu cancerul l’au facut pe Dr. Hamer să investigheze istoricul pacienților săi de cancer. A aflat foarte curând că, la fel ca el, toti au trecut prin experiente extrem de stresante, înainte ca boala să se instaleze și să se dezvolte. Observarea conexiunii dintre minte și organism nu a fost surprinzatoare. Numeroase studii arătaseră deja ca atât cancerul, cât și alte bolii sunt foarte des precedate de un eveniment traumatizant. Dar Dr. Hamer a dus cercetările sale cu un pas mai departe. Urmărind ipoteza ca toate evenimentele din organism sunt controlate de creier, a analizat tomografiile pacientilor săi și le’a comparat cu istoricul lor medical. Dr. Hamer a descoperit că orice boala, nu numai cancerul, este controlată de o zona din creier ce îi corespunde în mod specific și este legată, în mod particular, de un conflict șoc perfect identificabil.

Dr. Hamer a denumit descoperirile sale “Cele 5 Legi Biologice ale Noii Medicine”, datorită faptului ca aceste legi biologice valabile în cazul oricărui pacient, ofera o perspectiva cu totul nouă asupra întelegerii cauzei, a dezvoltării și a procesului natural de vindecare a bolii. (Ca raspuns la numărul crescând al interpretărilor greșite ale descoperirilor sale și
pentru a păstra integritatea și autenticitatea muncii sale științifice, Dr. Hamer și’a protejat în mod legal materialele de cercetare, sub numele de German New Medicine® (GNM – Noua Medicină Germană).

Termenul “New Medicine” nu poate fi folosit nicăieri la nivel international. In 1981, Dr. Hamer a prezentat rezultatele descoperirilor sale la Facultatea de Medicina a Universitatii din Tübingen, sub forma unei teze post-doctorat. Totusi, pana astazi, Universitatea a refuzat sa testeze cercetarile Dr. Hamer, in ciuda obligativitatii legale de a o face. Acesta este un caz fara precedent in istoria universitara. În mod similar, medicina oficiala a refuzat sa aprobe descoperirile sale, în ciuda a 30 de verificari stiintifice diferite, facute atat de medici independenți, cat si de asociatii profesionale.

La scurt timp după ce Dr. Hamer și’a prezentat teza, i’a fost adresat un ultimatum de a renunta la descoperirile sale stiintifice, sau i se va refuza reînnoirea contractului sau la Clinica Universitara. In 1986, desi munca sa nu a fost niciodata pusa la indoiala sau dezaprobata, doctorului Hamer i’a fost ridicată licența medicală pe motive că a refuzat să se conformeze principiilor medicinei standard.

Cu toate acestea, era hotărât să’și continue munca și, in 1987, a reușit să’și extindă descoperirile practic către orice boală cunoscută de medicină. Dr. Hamer a fost persecutat și hărțuit timp de 25 ani, în special de catre autoritățile germane și de către cele franceze. Din 1997, Dr. Hamer locuiește în exil în Spania, unde își continuă cercetările și continuă să se lupte pentru recunoașterea oficială a “New Medicine”. Însa, din moment ce Facultatea de Medicină a Universității din Tübingen își menține tactica de amânare, pacienților din întreaga lume le este refuzat dreptul de a beneficia de descoperirile revoluționare ale Dr. Hamer.

Și în România medicina nouă se extinde: Dr. Raluca Costache (tel. 0745 037 077) este medic specialist medicină internă, specialist în N. M. G. (formare în Austria), Gerson Therapy Practitioner (formare la Gerson Institute, San Diego, SUA,), psihoterapeut, competenţă în ecografie, acupunctură, api-fito-terapie, aromaterapie, medicină ayiurvedică.

Doctorul german Ryke HAMER  a tratat cu succes peste 31.000 de pacienti doar stând de vorba cu ei. Nu făcea nimic magic, în afara faptului că le explica logic și rațional despre strânsa legătură dintre starea mentală și boală. El susține că fiecare om s’a imbolnavit din cauza unui program mental distructiv, născut în urma unui ȘOC emoțional. El a numit acest șoc după numele fiului sau: Dyrk Hamer Syndome sau DHS (sindromul Dirk Hamer).
Dr. Hamer (foto) era in anii ‘70 Cercetator si Sef al Clincii de Oncologie din Munchen unde trata cancerul folosind, la fel ca ceilalți doctori, tratamentele clasice de tratarea cancerului, care se dovedeau a fi mai mult sau mai puțin eficiente.

Însa cursul vietii doctorului Hamer avea sa se schimbe radical, in luna decembrie a anului 1978, cand a primit teribila veste ca fiul sau DIRK , de doar 19 ani, a fost impuscat mortal. Mai mult decat atat, la cateva luni de la eveniment a murit sotia lui. Aceste șocuri l’au rănit la un nivel profund, si, ca si cum n’ar fi fost destul, peste cateva luni s’a îmbolnăvit de CANCER la TESTICULE.
Ajunsese un doctor care trata pancienții de cancer, iar in paralel trebuia sa se trateze pe el însuși de cancer. Era speriat de rata mare de insucces a tratamentelor clasice, pe care ar fi trebuit sa le urmeze si el, insa nu mai avea incredere în ele. Deși pare descurajator, acest context urma să’l ajute pe Dr. Hamer sa revoluționeze lumea medicală.
Din moment ce nu fusese niciodata grav bolnav, a suspectat imediat ca dezvoltarea cancerului său poate avea legatură directa cu tragica pierdere a fiului său.

Moartea lui Dirk și propria sa experiență cu cancerul l’au facut pe Dr. Hamer să investigheze istoricul pacienților săi de cancer. A aflat foarte curând că, la fel ca el, toti au trecut prin experiente extrem de stresante, înainte ca boala să se instaleze și să se dezvolte. Observarea conexiunii dintre minte si organism nu a fost surprinzatoare. Numeroase studii arătaseră deja că atât cancerul, cât și alte boli sunt foarte des precedate de un eveniment traumatizant.
Există o LEGATURĂ dintre diferitele zone ale creierului şi anumite organe
Dar Dr. Hamer a dus cercetările sale cu un pas mai departe. Urmărind ipoteza ca toate evenimentele din organism sunt controlate de creier, a analizat tomografiile pacientilor săi și le’a comparat cu istoricul lor medical.
Dr. Hamer a descoperit ca orice boala, nu numai cancerul, este controlata de o zona din creier ce ii corespunde în mod specific si este legata, în mod particular, de un eveniment traumatizant perfect identificabil.
Mai exact, a sesizat aparitia unor vibratii mai anormale, vizibile sub forma de cercuri concentrice pe tomografie, in diferite zone ale creierului. Mai interesant era ca, oamenii cu acelasi tip de cancer, aveau vibrații mai intense EXACT în aceleași zone ale creierului.

Utilizați titrarea automată de la player

Cu alte cuvinte, fiecare tip de cancer avea o zona corespondenta în creier, care nu mai funcționa corect.
Cu această descoperire a pus bazele a ceea ce se numeste NOUA MEDICINĂ (pentru care va fi desconsiderat de ceilalti doctori, dupa care i se va retrage dreptul de a mai profesa (pentru că perturba afacerile marilor companii farmaceutice, care, pentru a supravietui, trebuie sa vândă anual citostatice, vaccinuri, medicamente care dau dependență etc.).
Când Dr. Hamer a fost arestat, in 1997, pentru acordarea de sfaturi medicale, fara a avea licență medicală, pentru trei persoane, poliția a confiscat fișele pacienților săi și le’a analizat. Un procuror public a fost nevoit să recunoască în timpul procesului, ca dupa 5 ani, 6.000 din 6.500 de pacienti ai dr. Hamer, cu cancer în fază terminală, erau încă în viață. În cazul tratementelor conventionale, cifra aceasta este inversă.
Noua medicina porneste de la “Regula de Fier a Cancerului”
Regula de Fier a Cancerului:
Fiecare cancer sau alta afecțiune grava, are drept cauză un CONFLICT care genereaza UN ȘOC EMOȚIONAL: numit DHS (Sindromul Dirk Hamer – denumit astfel in onoarea fiului sau) care îmbolnăvește omul mai întâi la nivel mental, cand apar dereglări în creier, iar În final boala se răsfrânge asupra unui organ.

La această regulă, se adaugă alte două concluzii esenţiale:
a. Tipul conflictului care a generat ȘOCUL EMOȚIONAL(DHS) determină ZONA în care apar vibrații anormale în creier. Zona de pe creier în care apar aceste inele concentrice, determină organul în care va aparea boala.
b. Cu cât dureaza mai mult conflictul, cu atât se îmbolnavește mai rău organul corespunzator acestui tip de conflict.
Aceste concluzii au rezultat în urma experimentelor practice pe care dr. Hamer le’a facut pe oameni și pe animale. A demonstrat mai întâi cum, și animalele, la fel ca oamenii, sunt predispuse bolilor un urma unui conflict care genereaza un șoc emoțional.

Originea bolilor este în creier
Dr. Hamer a stabilit că „orice boala este cauzata de un soc emotional (numit DHS) care surprinde individul total nepregătit”.
Psihologic vorbind, DHS este un incident foarte personal, condiționat și determinat de experiențele noastre trecute, de vulnerabilități, de percepțiile personale, de valorile și credințele personale. Cu toate acestea, DHS nu este doar un conflict emoțional, ci și biologic, care trebuie înțeles în contextul evoluției noastre personale.
Animalele experimentează aceste șocuri biologice în urma pierderii bruște a cuibului sau teritoriului, a pierderii unui pui, a separării de partener sau de grup, a unei amenințări neașteptate, a unei perioade de nemâncare sau a unei amenințări de moarte.
Un bărbat, de exemplu, poate suferi un soc conflictual de „pierdere a teritoriului”, când își pierde casa sau locul de muncă, pe neașteptate; pentru o femeie, un șoc conflictual „în cămin” poate fi o grija pentru binele unuia dintre membrii familiei; un șoc conflictual de tipul „abandonului” poate fi declanșat de un divorț neprevăzut sau de o spitalizare de urgență; copii sufera deseori un șoc conflictual „de separare”, când mama se decide să se întoarcă la munca sau când se despart părinții.
Analizând mii de tomografii (CT) în relație cu istoricul pacientului, Dr. Hamer a descoperit ca, atunci cand are loc DHS, șocul impacteaza o zona specifică, predeterminată din creier, cauzând o leziune care este vizibilă pe tomografie, ca un set clar de inele concentrice (In 1989, Siemens, producatorul german de aparate tomografice, a confirmat ca aceste inele nu provin de la o proastă funcționare a aparaturii).

Dupa impact, celulele cerebrale transmit șocul impactului catre organul corespondent care, la rândul lui, raspunde cu o modificare specifica, ce poate fi anticipata. Motivul pentru care diferitele conflicte sunt legate indisolubil de anumite zone ale creierului este acela ca, de’a lungul evolutiei noastre, fiecare parte a creierului a fost programata să răspundă instantaneu la posibile conflicte sau amenințări.
În timp ce „vechiul creier” (cerebelul, zona amigdaliana) este programat cu instuctiuni de baza legate de supravietuire, care corespund respiratiei, hrănirii sau reproducerii, „noul creier” (creierul mare) este codat cu teme mult mai avansate, precum cele legate de conflictele teritoriale, conflictele de separare, conflictele de identitate și cele legate de autoapreciere, încrederea si respectul de sine.
Cercetările medicale ale Dr. Hamer sunt strâns legate de embriologie, pentru că, indiferent de felul în care organul răspunde unui conflict, fie prin dezvoltarea unei tumori, prin deteriorarea tesutului sau prin dereglarea funcționării, toate acestea sunt determinate de stratul embrionic al germenului din care provin atat organul, cat si tesutul cerebral corespondent.

GNM “Ontogenetic System of Tumors” (Sistemul Ortogenetic al tumorilor) ilustreza ca organele controlate de „vechiul creier” care deriva din endoderm sau vechiul creier mesoderm, precum plămânii, ficatul, colonul, prostata, uterul, pielea în profunzimea ei, pleura, peritoneul, pericardul, glandele mamare, etc., generează întotdeauna proliferare celulară, imediat ce conflictul corespondent are loc la nivelul creierului.
Tumorile acestor organe se dezvolta exclusiv pe durata fazei active a conflictului (inițiată de DHS).

EXEMPLE
Cancerul de plaman
Sa luam exemplul cancerului de plaman: conflictul biologic asociat cu cancerul de plaman este un soc de tipul „frica de moarte”, deoarece, în termeni biologici, panica de moarte este echivalenta cu incapacitatea de a respira. Odata cu socul datorat fricii de moarte, celulele pulmonare alveolare care regleaza respiratia încep instantaneu sa se multiplice, formind o tumoare pulmonara.
Contrar parerilor conventionale, aceasta multiplicare a celulelor pulmonare nu este un proces fara rost, ci serveste unui scop biologic foarte bine definit, si anume sa creasca capacitatea pulmonara, optimizand astfel sansele de supravietuire ale organismului.
Analizele tomografiilor intreprinse de Dr. Hamer demonstreaza ca fiecare persoana bolnava de cancer de plaman prezinta o configuratie clara de tip inele concentrice în zona corespondentă din creier și că fiecare pacient a suferit un soc conflictual emotional total neașteptat, de tipul „frica de moarte”, înaintea declanșării cancerului. În majoritatea cazurilor teama de moarte a fost declansata de șocul unui diagnostic de cancer, ce a fost resimțit ca o sentință la moarte.

Cancerul de sân
Cancerul de sân, potrivit cercetarilor Dr. Hamer, este rezultatul grijilor provocate de un conflict de tipul “mama-copil” sau “probleme cu partenerul”. Aceste tipuri de conflicte impacteaza intotdeauna vechiul creier, in zona care controleaza glandele producatoare de lapte. O femeie poate suferi un conflict de tipul mama-copil, intrucat isi face foarte multe griji, atunci cand copilul ei este ranit sau se imbolnaveste grav, foarte brusc. Pe durata fazei de stres, cat conflictul este activ, celulele glandei mamare continua sa se multiplice, formand o tumora.
Scopul biologic al proliferarii celulare este acela de a mari capacitatea de lactatie pentru copilul suferind, grabind astfel procesul de vindecare al acestuia. Fiecare femeie si fiecare femela din lumea animala se naste cu acest program de reactie biologica pentru crestere si dezvoltare.
Numeroasele studii ale Dr. Hamer arata ca femeile, chiar si atunci cand nu alapteaza, dezvolta tumori ale glandelor mamare, din cauza grjilor obsesive pentru binele celor dragi (a copilului care are probleme, a unui parinte bolnav, sau de grija unui prieten cu probleme).

Ceea ce a fost spus despre cancerul de plaman sau de san este valabil pentru orice alt tip de cancer ce isi are originea in „vechiul creier”. Fiecare tip de cancer este declansat de un conflict șoc specific, care activeaza un „program biologic precis” (A Cincea Lege Biologică), ce permite organismului sa depășească obișnuintele functionarii zilnice si sa se confrunte fizic cu situatia urgenta. Pentru fiecare tip de conflict exista o zona cerebrala specifica, de unde este coordonat acest program de urgenta.
Ce se întâmplă cu organele controlate de noul creier
In vreme ce organele controlate de vechiul creier dezvolta tumori pe durata fazei active a conflictului-șoc, situatia este opusa in cazul organelor controlate de noul creier. Toate organele si tesuturile ce corespund si sunt coordonate de noul creier (ovarele, testiculele, oasele, nodulii limfatici, epiderma, mucoasa colului uterin, bronhiile, vasele coronariene, canalele de alaptare etc.) isi au originea in ectoderm sau mesoderm-ul noului creier.
In momentul producerii conflictului- soc, tesuturile organelor corespondente acestei zone a creierului raspund prin degenerare celulara.
Necrozarea ovarelor sau a testiculelor, osteoporoza, cancerul osos sau ulcerul stomacal, de exemplu, sunt situatii care apar doar atunci cand persoana se afla intr-o stare emotionala de stres relationata cu conflictele-șoc corespondente. Asa cum este de asteptat, distrugerile tesuturilor respective au o semnificatie biologica precisa.
Sa luam exemplul tesuturilor canalelor de lactatie. Ele se dezvolta mult mai tarziu decat glanda mamara, acest tesut fiind controlat de o zona mai tanara a creierului, cortexul cerebral. Conflictul biologic ce corespunde tesutului canalelor de lactatie este unul de tip conflict de separare, rezultat al unei experiente de tipul copilul meu (sau partenerul meu) mi’a fost luat de la san. O femela din lumea animala sufera un astfel de conflict, atunci cand puiul ei se pierde sau este omorat. Ca un reflex natural la acest conflict-soc, tesutul canalelor de lactatie incepe sa ulcereze. Scopul acestei reactii este marirea diametrului canalelor de lactatie, astfel incat laptele nefolosit sa se poata drena mai usor si sa nu se congestioneze in interiorul sanului. Creierul fiecarei femei este programat cu acest gen de reacție-răspuns biologic. Din moment ce sanul femeii este asociat, biologic vorbind, cu grija si hranirea, femeile sufera un conflict-soc cauzat de separarea brusca de o persoana iubita. Pe durata fazei active a conflictului- soc nu exista practic nici un simptom, cu exceptia unor ocazionale puseuri usoare in interiorul sânului.

Faza de îmbonăvire (de conflict) şi Faza de vindecare (post conflict)

Dr. Hamer a descoperit de asemenea ca orice conflict si orice boala are si o rezolvare, iar desfasurarea oricei boli are loc in doua faze. (A Doua Lege Biologica).
In timpul primei faze, a conflictului activ (si anume atata timp cat acesta exista) intregul organsim este orientat catre a face fata conflictului. In timp ce, la nivel fizic, au loc dereglari celulare specifice, psihicul si sistemul nervos vegetativ autonom se confrunta de asemenea cu situatii neasteptate.
Comutata într’o faza de stres (sympathicotonia), mintea devine total preocupata de continutul conflictului. Tulburari ale somnului si lipsa apetitului sunt simptome specifice. Biologic vorbind, acest lucru este vital, deoarece focalizarea atentiei asupra conflictului si orele de activitate in plus constituie conditiile propice pentru rezolvarea conflictului.
Faza activa a conflictului este denumita si „faza rece”. Deoarece pe perioada stresului se produce constrictia vaselor de sange, simptomele specifice ale activitatii conflictuale sunt extremitatile reci (în special mainile), tremurul si transpiratia rece. Intensitatea simptomelor depinde, in mod natural, de intesitatea si impactul socului conflictual. Daca o persoana ramane in aceasta stare prea mult timp, urmarile pot fi fatale.
Dr. Hamer a demonstrat, fără nici o îndoiala, ca organismul nu poate muri niciodata de cancer, în sine. O persoana poate muri ca rezultat al complicatiilor mecanice produse de tumori, de exemplu blocarea unui organ vital precum colonul sau bila, dar în nici un caz celulele canceroase, în sine, nu pot provoca moartea. În German New Medicine distincția dintre cancerul malign sau benign nu are nici o valoare. Termenul malign este o constructie artificiala (la fel ca marcarii tumorali) care, pur si simplu, indica o activitate de reproducere celulara ce a depasit o anumita limita complet arbitrara.
Daca o persoana moare pe durata fazei initiale active a conflictului, este de obicei din cauza pierderii de energie, a slabirii exagerate, a lipsei de somn si a epuizarii mentale si emotionale.
De cele mai multe ori este vorba de impactul emotional devastator al unui diagnostic sau a unei prognoze negative, de genul “Mai ai doar șase luni de trait!”, impact ce arunca pacientii de cancer și pe cei apropiați lor într’o stare de disperare. Cu foarte mica speranță sau chiar deloc, sunt privați de forța lor vitală, își consumă inutil energia și, în cele din urma, mor în urma unui proces agonizant pentru pacienții de cancer pe care tratamentele convenționale de cancer nu fac decât să’l accelereze.
Dacă pacientul nu a facut nici un tratament convențional de cancer (în special chimioterapie sau radioterapie), GNM are o rată de succes de 95 pana la 98 %. Este o ironie ca aceste statistici ale succeselor remarcabile ale Dr. Hamer au fost date chiar de autoritati.
Cand Dr. Hamer a fost arestat, în 1997, pentru acordarea de sfaturi medicale, fără a avea licență medicală, pentru trei persoane, poliția a confiscat fișele pacienților săi și le’a analizat. Un procuror public a fost nevoit sa recunoasca in timpul procesului, ca dupa 5 ani, 6000 din 6500 de pacienti cu cancer in faza terminala erau inca in viata. In cazul tratamentelor conventionale, cifra aceasta este inversa.
Conform declaratiilor epidemiologului si biostatisticianului Dr. Ulrich Abel (Germania), succesul majoritatii chimioterapiilor este jalnic… nu exista nici o dovada stiintifica referitoare la abilitatea de a extinde in mod apreciabil viata pacientilor care sufera de cele mai comune forme de cancer organic…Chimioterapiile pentru cancerele maligne prea avansate pentru operatie, care reprezinta 80% din totalul cancerelor, reprezinta un “pustiu stiintific” (“scientific wasteland” – Lancet 1991).

Corpul se vindecă singur

Rezolvarea conflictului generat de semnalele initiale reprezinta inceperea fazei a doua a programului biologic. Emotiile si organismul nostru se comuta imediat in modul de reparare, programul de vindecare fiind asistat in mod direct de sistemul nervos vegetativ. Pe perioada fazei de vindecare, apetitul revine, dar suntem foarte obositi (putem chiar sa nu avem puterea de a ne ridica din pat). Odihna si furnizarea tuturor nutrientilor necesari organismului sunt esentiale pe perioada de vindecare. A doua faza este denumita faza calda si, in aceasta perioada, vasele de sange se maresc, incalzind extremitatile si pielea.
Odata cu rezolvarea conflictului se produce o schimbare la nivelul organelor, proliferarea celulara (vechiul creier – controlul cresterii tumorale) si distrugerea celulara (creierul nou – controlul degradarii tesuturilor) se opresc imediat si este declansat procesul de reparare specific.

Urmăriți pe youtube 7 ședințe de prezentare a terapiei:

O zona care s’a necrozat sau a prezentat ulceratii in timpul fazei active a conflictului este acum regenerata si refacuta cu celule noi. Acest proces este insotit, de regula, de inflamatii potential dureroase cauzate de edeme care protejeaza tesutul pe durata vindecarii.
Alte simptome tipice regenerarii sunt: hipersensibilitate, mancarimi, spasme (dacă tesuturile musculare sunt implicate) si inflamatii. Exemple de boli care apar doar in procesele de vindecare sunt: diferite probleme de piele, hemoroizi, laringita, brosita, artrita, ateroscleroza, disfunctii ale rinichilor si vezicii urinare, anumite boli ale ficatului si infectii.
Bazându’se pe observarea multiplicarii celulare (mitoza) și pe distincția standard dintre tumoare benigna si maligna, medicina conventionala interpreteaza procesul natural de producere celulara a tesutului care se vindeca drept tumoare maligna.
În GNM distingem la fel doua tipuri de tumori. Dar tumorile nu sunt împărțite în bune sau rele, ci mai degraba sunt clasificate dupa tipul de tesut si zona cerebrala din care provin si de unde sunt controlate. Exista acele tumori care se dezvolta, in mod exclusiv, în faza activă a conflictului-șoc (tumorile pulmonare, tumorile de colon, tumorile la ficat, tumorile uterului, tumorile la prostata etc.) si cele care apar in timpul procesului natural de vindecare.
În felul în care creierul vechi controleaza cancerul, creșterea tumorala nu este nici accidentala si nici fara sens, din moment ce proliferarea celulara se opreste, de indata ce tesutul este reparat. Cancerul testicular, cancerul ovarian, limfomul, limfomul non-Hodgkin, diferitele tipuri de sarcom, carcinomul bronhial si laringial si cancerul cervical, toate sunt de natura curativa si fenomene exclusive ale fazei de vindecare. Cu condiția ca procesul de vindecare sa nu fie intrerupt de medicamente sau de o revenire a conflictului șoc, aceste tumori dispar pana la urma, până la sfârșitul procesului de vindecare.

Principiile pentru VINDECARE

A. În primul rând: Pacientul devine ”stăpânul absolut” al tratamentului. E 100% responsabil pentru condiția lui și nu’și pune speranțele în numeni mai mult decât în el însuși.
B. Apoi pacientul va lucra la înțelegerea CAUZEI care a provocat conflictul și implicit boala.
C. În final va colabora constructiv cu doctorul pentru a crea un plan eficient de rezolvare a conflictului atât MENTAL cât și PRACTIC.
* Este absolut necesar ca pacientul la înțeleagă cât mai bine CE se întâmplă de fapt cu el, pentru a putea să aibă o atitudine constructivă și motivată în procesele de autovindecare.
* Dr. Hamer pune accentul pe rezolvarea EMPIRICA (practică) a oricărui conflict emoțional, însa pot fi benefice și psihoterapia, terapiile prin hipnoza și regresie sau altele de acest fel.
* Frica de cancer / moarte poate genera alt conflict, pe lângă cel existent. E nevoie sa renunți total la astfel de gânduri, pentru ca faza de vindecare să se desfașoare fără probleme.
* O persoană sănătoasă, bine hrănită, odihnita, relaxată, cu activitate fizică zilnică și care are convingeri pozitive, va face mult mai ușor față oricărui conflict, și de asemenea se va lovi de mult mai puține.
* Persoanele cu situație materială bună au un risc mult mai mic de a se îmbolnăvi spre deosebire de cei săraci (care nu au bani pentru a rezolva anumite conflicte)
* La femeile însărcinate orice formă de cancer sau de tip cancer se va vindeca / elimina pe cale naturală, începând cu a 3-a lună de sarcină, deoarece sarcina are prioritate absoluta, spune dr. Hamer.

TERAPIA GNM (pe scurt)
Primul pas in terapia GNM este sa oferi o intelegere a naturii biologice a simptomului, de ex: un anumit tip de cancer, în relație cu cauzele sale pihice. O tomografie și un istoric medical complex sunt de asemenea vitale pentru a determina dacă pacientul este încă în fază activă a conflictului, sau deja se vindecă. Daca este încă în fază activă, atenția trebuie îndreptată asupra identificării motivului șocului inițial DHS și dezvoltarea unei strategii pentru rezolvarea conflictului. Este crucială pregatirea pacientului și informarea lui despre simptome și despre procesul vindecării și eventualele complicații ce pot apare. Simptomele sunt foarte previzibile! Descoperirile Dr-lui. Hamer ne furnizează, pentru prima oară în istoria medicinei, un sistem sigur care ne permite nu numai să înțelegem, dar și să prezicem dezvoltarea și simptomele oricarei boli. Aceasta este adevărata medicină preventivă, un aspect al GNM care cu greu poate fi dezbatut suficient. Adevărata prevenție necesită înțelegerea cauzelor reale ale bolii și aceasta este exact ceea ce cercetarile Dr-lui Hamer furnizează în detaliu.

Înțelegând cele “Cinci Legi Biologice” ale cauzei și ale procesului de vindecare al bolii, ne putem elibera de teama și panica ce deseori apar odată cu instalarea unor simptome. Această cunoaștere este mai mult decât putere. Ea poate salva vieți.

Acest articol a fost publicat pentru prima dată în:
Explora! Vol. 16 / Nr. 2-2007 Pentru mai multe informații despre GNM, vizitați http://LearningGNM.com

GERMAN NEW MEDICINE® (GNM)
Paradigma Medicală a Dr. Ryke Geerd Hamer, de Caroline Markolin, Ph.D., Vancouver, Canada

Sursa: http://www.germannewmedicine.ca/documents/Explore%20Article%20-%20Romanian.pdf  tiparituriromanesti.wordpress.com (Sursa traducerii: Izvoare privind Istoria României (Fontes ad Historiam Dacoromaniae pertinentes). vol. I. De la Hesiod la Itinerarul lui Antoninus, București, 1964, dacoromanica.ro,  Financiarul.ro

Citiți și: AVERTISMENT PENTRU EUROPA

Vatra Stră-Română‬ Dacii‬ Geții‬ Pelasgii‬ Dacia‬ ROMANIA‬

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s