GERMANIA ŞI „INDEPENDENŢA TRANSILVANIEI”

„Platformele comerciale populare din RFG -gen Ebay, etc.- oferă cumpărătorilor “steagurile”… Transilvaniei, unde culorile Tricolorului românesc sunt evident inversate, iar vulturul german domină centrul (semantic sinonim controlului), iar cele 7 oraşe transilvane, vizate de nemţimea revanşardă şi hapsână, sunt simbolizate de către 7 turnuri/cetăţi (aidoma stemei Bathory).”

https://i0.wp.com/www.justitiarul.ro/wp-content/uploads/2014/05/tricou-germania1.png

Nu doar în materie de steaguri Germania este un bun comerciant antiromânesc, care insuflă idei separatiste, dar şi în domeniul vestimentar asistăm la aceeaşi agresivitate. „Tricouri germane cu «emblema» Transilvaniei, sunt oferite amatorilor din RFG. Motivul: Revendicările politice, indiferent de natura lor, nu necesită un sprijin popular, deoarece deciziile se iau în cadrul oligarhiei şi plutocraţiei, dar acestea necesită cel puţin o cunoştinţă de cauză, ceva atenţie sau o afinitate din partea populaţiei (terminologie comunicaţie: awareness). Asemenea obiective sunt atinse prin operaţii discrete, subtile, de propagandă, nu în ultimul rând prin articole de îmbrăcăminte, tricourile fiind un mediu uzual, ieftin şi efectiv.”

https://i0.wp.com/www.justitiarul.ro/wp-content/uploads/2014/05/tricou-germania-21.png

Germania vrea să dezmembreze Romania, la fel cum a procedat cu Iugoslavia şi Cehoslovacia! Nu’i o noutate, deoarece şi în trecut prusacii „ne’au purtat sâmbetele” şi prin Pactul odios Ribbentrop-Molotov din 23 august 1939 Germania a fost de acord ca prietenii lor de la vremea aceea, sovieticii, să’şi pună labele jegoase pe Basarabia! Ceea ce şi fac în iunie 1940! Prietenia germano-rusa din 1940 a reînviat în anii aceştia şi Germania ne obligă şi acuma să recunoaştem acelaşi pact ticălos, o dovadă că istoria este ciclică şi se repetă:

http://adevarul.ro/international/europa/rusine-germania-rusia-someaza-romania-recunoasca-pactul-ribbentrop-molotov-1_5253fd44c7b855ff5613639d/index.html

Aceiaşi nemţi, care i’au urât pe romani dintotdeauna, considerându’i rasă inferioară, au dat ungurilor jumătate din Transilvania prin Dictatul de la Viena din 30 august 1940! În plus, Germania sprijină şi acuma Ungaria în pretenţiile ei revizioniste, fiindcă ungurii au fost aliații cei mai de nădejde ai nemţilor de’a lungul istoriei! În multiplele întâlniri dintre Helmuth Kohl şi Mihail Gorbaciov (11-15 iunie 1989 în RFG, 19 iulie 1990, la Jeleznovodsk şi septembrie 1990, la Geneva) când s’a pecetluit soarta blocului estic comunist, s’au trasat viitoarele zone de influenţă, exact cum o făcuseră pe vremuri Ribbentrop şi Molotov.

Radu Mazăre nu are nimic împotriva autonomiilor:

Secuii nu vor autonomii:

În linii mari cam astea erau cele stabilite:

– Rusia să nu se opună divizării Cehoslovaciei, viitoarea republică Cehă va trece sub „aripa ocrotitoare” a Germaniei în scop de asimilare ulterioară;

– Ungaria, susţinută de Germania, va recâştiga teritoriile pierdute prin Tratatul de la Trianon (1920);

– Germania va spori ajutorul economic acordat Ungariei pentru a asigura acolo un standard al vieții mai ridicat decât cel din Slovacia, făcând astfel mai atractivă ideea unificării Slovaciei cu Ungaria;

– După dezmembrarea Iugoslaviei, Croaţia si Slovenia vor intra în sfera de interese economice a Germaniei;

– Unirea Ucrainei Transcarpatice cu Ungaria, daca naţionaliştii ucraineni ar desfăşura „activităţi distructive”;

– În afară de compensaţia economică pentru pierderile suferite, Germania se angajează să nu intervină în chestiuni privind Ucraina şi statele baltice.

Citiți și: CUM DEZINFORMĂM ROMÂNII CA SĂ ADERE LA IDEEA FEDERALIZĂRII

Cancelarul german a insistat ca Transilvania să revină Ungariei. Acesta a fost şi scopul luptelor stradale din martie 1990 de la Târgu Mureş: Transilvania trebuia sa fie primul „Kosovo” din Europa, dar nu a ţinut şmecheria, din fericire pentru România! Germanii, în ura lor istorică faţă de sârbi, au dezmembrat Iugoslavia şi tot ei au împărțit în două Cehoslovacia! După căderea Cortinei de Fier, doar Germania s’a unificat în Europa, în timp ce alte ţări s’au dezmembrat şi se vor mai fragmenta!

De ce nu s’a unit şi Romania cu Moldova? De aceea, pentru că nu au vrut germanii şi ruşii!

Iată cum face campanie secesionistă mascată în ziarul „Tribuna”, al infractorului Ilie Carabulea din Sibiu:

„Lolele, peste 120, se vor întâlni la ora 9.00, acolo unde s’au întâlnit de când se ştiu, adică unde mai demult a fost o fabrică numită IMIX şi apoi, în acorduri de fanfară autentic să­sească, vor porni spre centrul oraşului poc­nind din bice şi scuturându’şi şoldurile pentru a suna tălăngile. Pe traseu îşi vor face încăl­zirea şi mânuitorii de cercuri cu paharele de vin ridicate spre cer şi căluţul croitorilor şi ursarul cu imitaţia regelui Carpaţilor legată de lanţ şi toţi ceilalţi reprezentanţi ai istoricelor bresle.
Marele spectacol va avea loc în faţa pri­măriei unde oficialităţile vor face cuvenitele urări iar lolele vor striga, HIRAAAI! Se va cânta bilingv imnul Transilvaniei adică Sieben­burgen şi se va porni mai departe, până unde mai demult a fost FIPA.”

(http://www.tribuna.ro/stiri/actualitate/vin-lolele-93844.html)

După câte că obiceiul „lolelor” din Agnita au fost continuate de români, din lipsa de saşi, fiind resuscitate de învăţătorul Pătru Bogdan, iată că ele militează, prin acelaşi organizator coada de topor şi trădător de neam, pentru separarea de România!

Ia auziţi:

„Se va cânta bilingv imnul Transilvaniei, adică Sieben­burgen”. Bravo slugilor, nu aţi preluat doar obiceiul de la saşii care, mascaţi fiind, îi biciuiau şi îi ciomăgeau pe românii surprinşi pe străzi, ci si ura lor faţă de români şi Romania! Pentru aceste „merite deosebite”, preşedintele asociaţiei „Breasla Lolelor”, învăţătorul Pătru Bogdan a fost răsplătit cu un post de învăţător în Germania.

Serviciul de informaţii german (BND) construieşte cea mai mare clădire din Europa, unde va funcţiona şi Centrul de Propagandă, pe lângă serviciile de informaţii externe şi interne. „Finalizarea acestei clădiri, cea mai scumpa structura guvernamentala şi cu tehnologia cea mai înaltă din Germania, este programată până în 2014 şi va adăposti 4000 de angajaţi. A fost construită pe un teren dintr’o zonă la moda, cunoscuta pentru galerii de arta moderna. Sediile BND s’au aflat timp de decenii în satul bavarez Pullach, din apropiere de München. Guvernul a decis să mute BND din Bavaria în Berlin după atacurile teroriste din 11 septembrie 2001 din Statele Unite.”

Germania şi’a reactivat Coloana a V-a din ţările cu minoritate germană, la fel ca pe vremea Propagandei germane conduse de Goebbels. Mişună pe forumurile româneşti o grămadă de saşi şi şvabi care postează din Germania în scopuri propagandistice şi manipulatorii.

Citiți și: PROPUNERE Angela Merkel: STATELE INSOLVENTE ISI VOR PIERDE SUVERANITATEA

Românilor li s’a inoculat ideea, tot prin propaganda germană, că suntem trădătorii Germaniei prin întoarcerea armelor din 23 august 1944! Aiurea, Germania ne’a trădat prima, prin înţelegerea făcută cu sovieticii pentru ruperea Basarabiei de Romania şi prin ruperea unei jumătăţi din Ardeal, cedat Ungariei ordinul Germaniei prin Dictatul de la Viena!

Bineînţeles că Sabin Gherman, iniţiat şi pe la şcoala de propagandă germană a preluat şi el vechea placă uzată! Iată cum îi explică aşa-zisa „trădare” g(h)ermanului, în zeflemea, un român isteţ:

„Dragă domnule Gherman. Nu este prima oară când te aud că noi românii i’am trădat pe nemţi în al II-lea Război Mondial, lucru cu care nu sunt de acord. Hai să dăm un exemplu: Dumneata bine înarmat, pus pe fapte mari, vii la mine şi’mi propui să’l batem pe vecinul Vasile cu care am avut şi eu probleme cândva. Zis şi făcut! Numai că pentru a fi siguri că’l batem, apelezi şi la Laci, un prieten de nădejde care a fost alături de tine în orice împrejurare, dar pentru a’l convinge şi a’i intra în graţii îi dai acestuia un hectar din pământul meu, căci vezi bine el este deştept iar eu sunt un prost. N’am curaj să comentez deoarece mă poţi strivi cu vârful bocancului ca pe o gânganie. Deci pornim să’l batem pe Vasile însă nu prea reuşim căci de partea lui sunt toţi sătenii, aşa că ne retragem, iar eu simţindu’mă păcălit şi defavorizat îmi vreau înapoi pământul pe care mi l’ai luat cu japca, dându’i’l lui Laci. Simţind că mi’ai făcut o nedreptate este normal că nu mai ţin cu tine, ocazie cu care tu mă faci pe mine trădător. Nu seamănă acest scenariu cu ceea ce a făcut Hitler rupând o bucată din teritoriul Ardealului de nord dându’l ungurilor? Ce zici? Nu cred că românii ar fi întors armele împotriva nemţilor dacă ar fi fost trataţi în mod egal cu ceilalţi aliaţi ai lor, tocmai de aceea mi se pare că acel act a fost unul normal când cineva este pentru unii mumă, iar pentru alţii ciumă.”

Citiți și: COLONIȘTI, SĂ VĂ IASĂ DIN CAP FEDERALIZAREA ROMÂNIEI !

Tot din Clujul lui Gherman se bate monedă calpă pe ideea că românii nu se pot conduce singuri şi musai să aibă conducători străini. Aici a apărut lozinca: „Arafat preşedinte, Johannis premier!”

http://ziuadecj.realitatea.net/politica/tot-mai-multi-clujeni-in-strada-arafat–presedinte-johannis–premier-foto–video–81996.html

Ba, s’a găsit şi un ’telectual să scrie un articol pe tema asta: „Soluţia Raed Arafat – Klaus Johannis”

(http://www.observatorcultural.ro/Solutia-Raed-Arafat-Klaus-Johannis*articleID_24150-articles_details.html).

Acum că a ieșit Johannis președinte vom auzi poate ”Johannis președinte, Arafat premier”.

Distractiv este că şi ăla „cultu’n cap” este şi el tot alogen, adică armean, Bedros Horasangian. La ăştia întotdeauna numele rimează cu etnia: armean / Vosganian / Arachelian / Horasangian ş.a.m.d. Dar atât „manifestanţii” de la Cluj, cât şi armeanul de la mama dracului cultural i’au ortografiat greşit numele primarului sibian, fiindcă el este trecut în acte Iohannis, cu „I”, „nema” cu „J”! Iată ce zice Bedros-ul nostru:

„E chiar imposibil să ajungă unde trebuie un om capabil şi fără darul de a fi slugă? Greu însă să fie acceptat un «minoritar» la conducerea românilor.” Parcurgeţi încă o dată citatul cu atenţie şi o să vedeţi cum reiese clar că în, viziunea alogenilor – aşa ca armeanul scribălău –, românul are „darul de a fi slugă”, pe lângă evidenţa că este incapabil! Această evidenţă este întărită de propoziţia următoare: „Greu însă să fie acceptat un «minoritar» la conducerea românilor.”

Deci, doar ei, „minoritarii”, nu sunt slugi şi sunt capabili! Ca să nu susţină cineva că cele două propoziţii „au fost scoase din context”, fiindcă se poartă eschiva asta tembelă, menţionez că anterior celor două propoziţii, deci contextul, se rezuma la o odă adusă lui Raed Arafat. Cert este, „pour les connaisseurs”, că atât Arafat, cât mai ales Iohannis, nu sunt nici pe departe modele de integritate morală, aşa cum le’a fost confecţionată imaginea de către o presă mercenară, ticăloşită şi antiromânească. În pofida tuturor avertismentelor din campania electorală, românii au ales un minoritar, evident nu din aceste rațiuni invocate de propaganda transilvanistă secesionistă. Ci pentru că în naivitatea românului ei mai cred în buna-credință a neamțului corect care nu este o simplă unealtă în mâna unei montruoase mașinării de propagandă anti-românească și poate în speranța că investițiile germane se vor înmulți.

Dar acum nu ne’am propus să scriem despre cei doi, ci despre alţi alogeni cu imaginea trucată, aşa că nu mai insistăm asupra celor două personaje împinse permanent în prim-plan de către mass-media.

Poate vreți să’l revedeți pe sătulul de România dacă a evoluat din 1998:

Pe forumurile transilvănene dacă încerci să aduci argumente în favoarea României mari, imediat eşti atacat de postaci de profesie, agresivi şi injurioşi. Cine nu’i de acord cu ei este catalogat imediat ca fiind comunist sau securist! Mulţi au căzut deja în plasa de minciuni a propagandei iredentiste, fiind chiar convinşi că Ardealul ţine în cârcă tot restul ţării şi că „miticii” de la Bucureşti sunt de vină pentru toate relele, uitând că au fost mai mulţi premieri ardeleni care nu au făcut nimic bun pentru această ţară chinuită şi trădată din toate părţile!

Citiți și: SOLICITAREA AUTONOMIEI ÎN BAZA UNOR CRITERII ECONOMICE FALSE

Cică ardelenii sunt mai cinstiţi decât restul românilor… Aiurea, în iarnă a fost arestat infractorul sibian Carabulea, recidivist, care a fentat legislaţia tot timpul şi s’a îmbogăţit ilicit!!! O dovadă concretă a „cinstei” ardelenilor, mai ales că procurorii „mitici” l’au depistat pe puşcăriaş! Sigur, hai să ne rupem de România ca să poată fura borfaşii noştri în linişte fiindcă sunt pe o mână cu autorităţile locale, la fel cum pe o mână au fost Iohannis şi Carabulea!

(http://sibiu.justitiarul.ro/tartorii-carabulea-si-iohannis-au-transformat-sibiul-nostru-in-orasul-lor-2/)

Prin propagandă ticăloasă s’a inoculat în conştiinţa colectiva o identitate ardelenească, alta decât cea naţională! Se clamează de către Sabin Gherman şi alţii ca el superioritatea culturală şi economică a Transilvaniei faţă de restul ţării, determinându’i pe oameni să creadă că Ardealul este motorul care susţine economic toată ţara, aspect care este total fals. În emisiunile sale de pe „Transilvania live”, Sabin Gherman afirmă pe un ton indignat că cei de peste munţi au avut capitala la Istanbul, iar ardelenii au avut’o la Viena, concluzionând superioritatea civilizaţiei provinciei care a fost subordonată Austro-Ungariei. De aici „vina” românilor din Muntenia şi Moldova că au fost ocupați de turci, fără să aibă „cinstea” să fie sub dominaţia civilizatoare austro-ungară, ca românii din Transilvania, care erau iobagi fără drepturi sociale şi politice! Să fie clar, există o singura identitate naţională, cea de român, trăitor în diferite regiuni ale ţării cu numele România!

Pentru cei care doresc să încredinţeze destinele neamului românesc pe mâinile unor străini, nu ar strica să ia aminte la vorbele rostite de Nichifor Crainic în 1938, dar la fel de actuale şi acuma, înainte de a pune ştampila de vot pe numele unor alogeni:

„Pe pământul neamului românesc trăiesc astăzi şi oameni de alte rase şi credinţe. Aceştia au ajuns aici prin invazii (ca maghiarofonii și maghiarizații), prin colonizare (ca germanii) sau prin infiltrări meşteşugite (ca evreii). Iubindu’şi mai mult propriul popor decât pe al nostru, nici unul dintre ei nu prezintă garanţii de securitate pentru organismul oficial al statului”.

După 17 ani sătulul de România, are mai puțin păr pe creștet, sub el aceleași idei învechite:

Sursa: justitiarul.ro

Citiți și: CE AU ÎN COMUN ADEPȚII SEPARATISMULUI?

Vatra Stră-Română‬ Dacii‬ Geții‬ Pelasgii‬ Dacia‬ ROMANIA

4 gânduri despre &8222;GERMANIA ŞI „INDEPENDENŢA TRANSILVANIEI”&8221;

  1. Pingback: CUM SĂ MAGHIARIZĂM NUMELE DE FAMILIE | Lupul Dacic

  2. Pingback: CUM SĂ MAGHIARIZĂM NUMELE DE FAMILIE | Vatra Stră-Română

  3. Pingback: STEAGUL DE LUPTĂ A LUI AVRAM IANCU CUMPĂRAT DE UN CANDIDAT LA PRIMĂRIA BUCUREȘTIULUI | Vatra Stră-Română

  4. Thraxus, Gherman intai ca nu-i roman. Ai auzit tu de numele „Gherman” intre romani? Secundo; cand zice ca am avut capitala la Istambul el zice ; la Constantinopole, adica la Ortodocsi. Marele dusmal al catolicilor. Deci asta e in Ardeal, incl greco-catoplicii. Viena si imperiul sau Catolic s-au refacut prin tradatorul Gorbatchow, care dupa cum bine stiu cunoscatorii este Cavaler de Malta ascuns si desigur catolic. Ca si de exemplu Nastase, Soros, W.Clark… Dealtfel, la 2 ani dupa, Gorbatchow a distrus URSS si prin varianta speciala de „distrugere” (adica un comitet neconstitutonal care a ignorat referendumul national) a permis conflictele Ukrainene de acum… Planul e minutios. Ar fi bine sa vezi ca de cate ori vine la „tronul Rusiei” un Georgian dracu’ s-alege de lumea asta. Explicatia e simpla; Georgia un stat masonic-fondat de templieri si sustinut de-a lungul istoriei de Papa si Venetia (uita-te la steag) e plin de templieri si acum. De aici au venit 2 nenorociri pentru EST: Stalin si Gorbatchow.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s