PROPUNERE Angela Merkel: STATELE INSOLVENTE ISI VOR PIERDE SUVERANITATEA, fiind fortate sa accepte o guvernare externa care le va decide politica economica …

SACCSIV - blog ortodox

   Citez din articolul Angela Merkel propune ca tarile membre UE care fac excese bugetare sa-si piarda suveranitatea:

   Pentru a evita repetarea situatiei cand Germania a fost nevoita sa plateasca pentru excesele bugetare ale Greciei, cancelarul german Angela Merkel pregateste un set de reguli care ar legifera procesul de intrare in insolventa a tarilor din zona Euro care se confrunta cu probleme bugetare. Publicatia germana Spiegel, preluata de Cronica Romana, considera ca acest plan va intampina rezistenta politica considerabila in randul politicienilor europeni.

   Tot azi, Consiliul ministrilor de Finante din Uniunea Europeana (Ecofin) a hotarat sa declanseze procedura de deficit excesiv impotriva Bulgariei, in vederea reducerii acestuia sub limita de 3% admisa de Pactul de Stabilitate si Crestere. O decizie similara a fost luata tot astazi si in cazul Danemarcei, Ciprului si Finlandei, transmite Antena 3.

   Setul de reguli propus de Angela Merkel urmareste ca…

Vezi articolul original 396 de cuvinte mai mult

4 gânduri despre &8222;PROPUNERE Angela Merkel: STATELE INSOLVENTE ISI VOR PIERDE SUVERANITATEA, fiind fortate sa accepte o guvernare externa care le va decide politica economica …&8221;

  1. Pingback: GERMANIA ŞI „INDEPENDENŢA TRANSILVANIEI” | Lupul Dacic

  2. La un moment dat, cu Sacrificiul MAXIM de care va fi nevoie, romanii de pe tot globul , va trebui sa se intoarca si sa aduca in tara lor pe care pretind ca o iubesc, inteligenta lor, banii lor , vointa lor. Ce sa rezolve babele si mosii ramasi in tara, copii carora li se da un corn mucegait ?Numai cu votul la 4 ani nu vom rezolva problema. Politicienii de azi trebuie sa fie striviti de o inteligenta maxima, capabila sa reconstruiasca TARA. Japonia ,Israelul, Germania ,au facut asa, ba chiar au importat inteligenta straina. Suntem un popor de oameni frumosi la chip si suflet si ne iubim tara.Sper ca interesele Romaniei sa primeze celor proprii. Doamna asta nemtoaica , a profitat destul de slugi ca noi.S-o lasam sa-si culeaga singura castravetii. Ea are Case de Sanatate, nu-si otraveste poporul cu alimente necurate.Miere daca ia de la noi , o verifica sa nu fie tratata, dar noua (stiu personal) ne trimite ajutoare cu conserve de 2 lei si o asa zisa miere facuta din zahar ,dextroza, glucoza si cine stie ce alte prostii. Fac apel la romanii adevarati sa nu lasati tara in mainile politicienilor de azi si a strainilor care ne capuseaza.Investiti fratilor tot ce aveti ,ca sa fiti influenti in toate zonele de activitate ale tarii, sa nu raminem descoperiti….Cite vreme se mai zice ASTAZI !!!

    Apreciat de 1 persoană

    • Absolut de acord. Pe de altă parte, această femeie, gândește de pe un piedestal similar cu a unui predecesor cu mustață ”ariană”. Nu sunt cu nimic mai arieni decât noi care suntem nepoți ai strămoșilor lor, comuni, știut fiind de unde le’au plecat strămoșii lor, din Carpați. Apoi mentalitatea de asupritor, se întrevede imediat ce are impresia că ar exista o astfel de oportunitate, fictivă, de a prelua frâiele unei țări ca România de 20 de milioane de suflete, dacă ar fi în dificultate financiară. Moralmente, e o discuție care odată începută nu se va mai termina decât printr’un război, eventual. Cum să ai pretenții de ascendență în mileniul III, asupra altui popor? Cine sunt sclavii și cine stăpânii (administrator judiciar, al insolventului)? Pentru ceea ce a spus cred că avem, suficiente gropi de gunoi, sau de reciclat a celor refolosibile. Mai vedem…doamnă Merkel!

      Apreciază

  3. Pingback: GERMANIA ŞI „INDEPENDENŢA TRANSILVANIEI” | Vatra Stră-Română

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s