CLUJUL NU VA AVEA PLĂCUȚE BILINGVE LA INTRAREA ÎN ORAȘ

ÎNCĂ O VICTORIE A LIMBII ROMÂNE

Primăria Cluj-Napoca a câștigat procesul în care era obligată să amplaseze plăcuțe în LIMBA MAGHIARĂ la intrarea în oraș

Curtea de Apel Cluj a admis azi recursul formulat de primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc, împotriva sentinței Tribunalului Cluj prin care primăria fusese obligată să amplaseze plăcuțe bilingve, în limbile română și maghiară, la intrarea în oraș.
Ungaria nu practică acest obicei, deși există o comunitate însemnată de români autohtoni, dar și de români care muncesc și trăiesc în Ungaria.
Iată o mică dovadă aici:   ÎNTOTDEAUNA MINCIUNA ARE PICIOARE SCURTE

 

Decizia Curții de Apel Cluj:

”Admite recursul declarat de recurentul CL şi P mun CJ-N împotriva sentinţei civile nr. 4800, pronunţată la data de 11.07.2014 în dosarul nr. 1516/117/2014 al Tribunalului Cluj pe care o casează în tot în sensul că respinge acţiunea formulată de reclamanta FECHRHCE ca urmare a admiterii excepţiei lipsei calităţii procesuale active. Decizia este definitivă şi executorie”.

Sursa: Detalii aici   via dantanasa.ro

Citiți și: NEM AUTONOMIA! MAGHIAROFONII NU SUNT MAGHIARI, SECUII NICI ATÂT

Vatra Stră-Română‬ Dacii‬ Geții‬ Pelasgii‬ Dacia‬ ROMANIA‬

Publicitate

7 gânduri despre &8222;CLUJUL NU VA AVEA PLĂCUȚE BILINGVE LA INTRAREA ÎN ORAȘ&8221;

 1. Azta e victorie??? Si ce ati castigat 2 bucati de tabla??Azta nu e altceva decat provocare si dovada ca poporul roman nu vrea sa collaboreaza cu nimeni nu respecta pe alti si ca e un nimernic adevarat. Chiar daca nu sant placute in limba maghiara sau germana locuitori orasului nu se schimba si inca ceva nici istoria nu osa puteti schimba or cat vati lupta. Savurati victoria voastra ca nu ati schibat nimic doar ati aratat fata pe care orcum am stiuto nici nu cred ca ati suprins pe cineva

  Apreciază

  • Prietene, eu cred ca istoria acestor meleaguri o cunosti la fel de bine precum cunosti si limba, se poate observa de departe ca ai un singur neuron si chiar daca ii dai boost mai mult nu poate! Incearca sa faci un exercitiu te rog, mai dai un boost neuronului, poate se agata de o sinapsa a unui conational de-al tau… Care era tara Ungurilor acum 900 de ani?… Si evident, cam cat timp consideri ca are nevoie un cetatean de etnie maghiara sa invete sa vorbeasca si sa scrie cel putin la nivelul unui copil roman de clasa aIV-a?

   Apreciază

  • Este o victorie a legii….dacă pricepi ce e aia lege. Și în alte județe au fost victorii ale legii, dar disprețul pentru lege al celor ca tine și al otrepelor care nu vor să respecte țara în care s’au născut este proverbial. În ce privește componenta etnică a Clujului se va schimba, stai pe pace, dar nu în direcția visată de voi…e suficient să privești evoluția absolut naturală:
   maghiarofoni
   1977…..86.215
   1992…..74.591
   2002…..60.287
   2011…..49.565
   Câți crezi că mai rămân în 2021? Probabil 30.000. Cât crezi că mai rămân în 2031? 20.000? Dar în 2041 sau 2051? Amintiri?

   Apreciază

 2. Pingback: ROMÂNII VOR TREBUI SĂ OCOLEASCĂ ZIDURILE RIDICATE DE UNGARIA | Vatra Stră-Română

 3. Pingback: DIN PRESA MAGHIAROFONILOR: ”RĂDBAREA NOASTRĂ ESTE PE SFÂRȘITE… AUTONOMIA KAPUT? …LA BUDAPESTA PENTRU PĂMÂNTUL SECUIESC…” ” | Vatra Stră-Română

 4. Pingback: ÎNTOTDEAUNA MINCIUNA ARE PICIOARE SCURTE | Vatra Stră-Română

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s