ROMÂNII CONȘTIENȚI DE CEEA CE SE ÎNTÂMPLĂ, NU POT FI ÎNFRÂNȚI

Cucerirea clasică a unei țări nu se mai produce cu tancurile sau printr’un război nimicitor dus pe front. Numeroase articole care descriu o strategie de ”cucerire” modernă, semnalează doar câteva metode de acaparare a puterii economice a unui popor, începând prin a’l transforma în populație ușor manevrabilă.

      Textul următor circulă pe internet: „…Scriitorul sârb Milorad Pavič în romanul lexicon «Dicţionarul khazar», avertizează asupra celei... Textul următor circulă pe internet:

„…Scriitorul sârb Milorad Pavič în romanul lexicon «Dicţionarul khazar», avertizează asupra celei mai teribile arme de distrugere a unui popor.
Este vorba de cea mai primejdioasă realitate cu care s’ar putea confrunta un popor înainte să dispară din istorie: alterarea valorilor!
Prin alterarea valorilor, un popor poate deveni altceva în decursul timpului sau poate deveni foarte vulnerabil în perspectiva unei eventuale colonizări culturale din exterior. Valorile sunt forţele care modelează întreaga societate şi dau consistenţă rezistenţei în faţa presiunilor de schimbare venite din exterior.

Când valorile din interior dispar prin marginalizare continuă, în vidul creat, pot fi aduse noi valori culturale, diferite etnic, dar şi confesional.

media-142027457120583600

România se poate destrăma tocmai din această cauză: alterarea deliberată a valorilor.
Iar această destrămare are ca punct de plecare exact profeţia lui Milorad Pavič: „Se ştie că, atunci când e să dispară un popor, întâi dispare înalta societate şi odată cu ea şi literatura”. Nu trebui să uităm niciun moment că pe acest considerent s’a încercat scoaterea din istorie a neamului get, numindu’l ori dac, ori trac, ori got. Dar, adevărul despre neamul GET european, care a cucerit încet, dar sigur, întregul continent nu va mai sta mult timp ascuns.

Iată care sunt realităţile și pericolele care pot determina destrămarea ţării noastre:
1. În ultimul timp românii sunt goniţi din propria lor ţară prin politici care descurajează instituţia familială, concomitent cu scăderea ratei natalităţii şi implicit scăderea ratei demografice;
2. Crearea la nivel naţional a unei stări de sănătate precare a populaţiei prin otrăvirea hranei din comerţ cu substanţe nocive corpului uman şi slăbirea până la declin a sistemului de sănătate publică, creşterea ratei mortalităţii;

alimente
3. Îndobitocirea populaţiei, prin slăbirea sistemului naţional de educaţie, trecerea în umbră a valorilor umane şi mediatizarea unor nonvalori umane ca modele de viaţă pentru toate segmentele de vârstă;

eminescu-la-bac-in-2014
3. Distrugerea coeziunii între cetăţeni prin cultivarea dispreţului faţă de ceea ce înseamnă tradiție românească;

fericit-halloween-tapet-free-7
4. Disoluţia instituţională a statului prin reforme care au bulversat şi distrug în continuare esenţa a ceea ce înseamnă protecţia unei naţiuni: sistem judiciar, medicină, educaţie, administrare teritorială, artă etc.; ultimele bastioane a ceea ce însemna siguranţă naţională şi patriotism (internele şi apărarea) au fost distruse prin aceleaşi politici de proastă finanţare a instituţiilor şi subsalarizare a personalului acestor instituţii, fapt ce a cauzat plecarea personalului competent şi angajarea unor persoane nepregătite în domeniu, incompetente şi predispuse la corupţie.

Alterarea culturală este determinată pe trei căi:
a) Slăbirea şi aservirea economică, banul determinând chiar schimbarea etniei, care în schimbul stipendiilor se transformau în supuşi fideli ai patronului. Apoi avem precedentul Greciei, de stat falimentat şi apoi vândut la bucată.
b) Crearea stării de confuzie a etniei românilor, cu altă etnie şi aici vezi asocierea dintre „rrom” şi „roman”; mediatizarea spectacolelor subculturale a programelor de divertisment cu nuanţe de mahala de etnie rromă (miss piranda, nunţi şi petreceri cu interlopi), includem aici şi manelele ca factor cultural formator.

nunta-tigani-tiganeasca-timisoara-stabor-lux-avere-miri-mireasa-rromi
c) Diminuarea patriotismului care se manifestă prin promovarea obedienţilor politici ca mari valori pe când românii care au ceva de spus în profesia lor sunt marginalizaţi. Totul se aseamănă cu un genocid cultural foarte dibaci făcut.
Alterarea valorilor este primejdioasă cu atât mai mult cu cât se face cu mâna noastră. Cu sprijinul elitelor trădătoare, care pentru un zece arginţi vând tot.

Dar cea mai devastatoare metodă de distrugere, a fost şi este cea economică, pusă în practică prin legile aberante, antinaţionale, de privatizare şi de restituire a proprietăţilor, legi care au condus la înstrăinarea bunurilor proprietate publică, a rezervelor naturale, minerale, contar prevederilor Constituţiei României, care prevede faptul că bunurile de proprietate publică sunt inalienabile, adică nu se pot înstrăina”.

Dacă suntem conștienți de aceste lucruri, nimic din cele de mai sus nu se vor petrece în România. Așadar, vă îndemn la vigilență maximă.

Sursa:

Vatra Stră-Română Geții Pelasgii

Publicitate

5 gânduri despre &8222;ROMÂNII CONȘTIENȚI DE CEEA CE SE ÎNTÂMPLĂ, NU POT FI ÎNFRÂNȚI&8221;

  1. Pingback: MOLDOVA DE DINCOLO DE PRUT, RADIOGRAFIA UNUI STAT EȘUAT | Vatra Stră-Română

  2. Pingback: DESPRE AUR ȘI BOGĂȚIILE FURATE DIN ROMÂNIA | Vatra Stră-Română

  3. Pingback: Despre aurul, istoria și spiritualitatea geto-dacilor | sssefora

  4. Pingback: DOCUMENTE DIN ARHIVELE BRITANICE DEZVALUIE CA U.R.S.S. PLANUIA SA INVADEZE ROMANIA PE 22 NOIEMBRIE 1968 | Vatra Stră-Română

  5. Pingback: PROPUNERE Angela Merkel: STATELE INSOLVENTE ISI VOR PIERDE SUVERANITATEA, fiind fortate sa accepte o guvernare externa care le va decide politica economica … | Vatra Stră-Română

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s