MINISTRUL DE EXTERNE BRITANIC DUPĂ VIZITA ÎN ROMÂNIA A DECLARAT: MAREA BRITANIE ESTE ”PARAZITATĂ” DE IMIGRANȚII UE

Proaspăt întors din România, ministrul de Externe al Marii Britanii, Philip Hammond, a declarat că țara sa este larg deschisă abuzurilor din cauza „parazitismului” imigranților din Uniunea Europeană.

El a vorbit în Camera Comunelor despre acest lucru: „Libera circulație pentru muncă este un principiu al Uniunii Europene, libera circulație pentru „parazitism” nu este un principiu al Uniunii Europene. Marea Britanie nu este singura țară afectată de această problemă și nici singura țară care o spune.”

Hammond a adăugat că guvernul este hotărât să reformeze relația cu Uniunea Europeană înainte de a organiza un referendum pentru ieșirea din UE, în 2017.

Ministrul de externe declarase mai înainte că „speră foarte mult” ca Marea Britanie să susțină în continuare aderarea la UE, dar că acest lucru depinde de amploarea reformelor.

Jean-Claude Juncker, președintele Comisiei Europene, a comparat relația Marii Britanii cu Uniunea Europeană cu o poveste de dragoste destrămată și a sugerat că este timpul pentru un divorț. El a mai spus că nu va ajunge să stea în genunchi pentru a cerși ca Regatul Unit să rămână în UE.

Vatra Stră-Română‬

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s