FASCISMUL ISLAMIC VĂZUT DIN OCCIDENT

României ce fel de fascism îi este destinat, de românii nu’și mai găsesc locul în propria țară?

De la prima sa apariție în jurul anului 622 în Arabia, fascismul islamic s’a răspândit până în prezent la aproape toate țările din lume. El are o istorie neîntreruptă, doar de o scurtă pauză de 150 de ani, din 1822 (la sfârșitul a 400 de ani de ocupație Islamică în Grecia)până la începutul imigrației în masă în Europa de Vest din 1972. Mulți cred că am fi încă în această scurtă pauză. Dar numai patru regiuni de pe pământ – Estul Chinei, Japonia, Europa de Est și America de Sud, cu excepția Guyanei și Surinamului – poate fi descrise ca liber de fascism islamic, azi.

Figura 1: răspândirea fascismului islamic: Galben: 630-750 d.Hr., Portocaliu: 750-1500 d.Hr., Roșu: 1500-Prezent

Dinamica de expansiune a fascismului islamic a putut fi doar parțial temperată și doar temporar. În Franța, în 732 de Charles Martel, în Spania între 1469-1492 de Reconquista și în Sud-Estul Europei 1529-1822 de Nicolae Zrinski, Ioan Sobieski și mai ales de către prințul Eugen. În timpul cuceririi și în aproape 800 de ani de ocupație în Spania, fascismul islamic a ucis aproximativ 4 milioane de persoane, în timpul cuceririi nordului Indiei aproximativ 80 de milioane de oameni, în timpul cuceririi și 600 de ani de ocupație din Europa de Sud-Est aproximativ 6 milioane de persoane.

Figura 2: gravură în lemn de Hans Gulden Mundt, din secolul al XVI-lea, Viena 1529: un turc musulman călare a răpit un cuplu de țărani, iar pe lance este un copil tras în țeapă

„Jihadul este o sarcină sfântă”, a scris în secolul XIV-lea Ibn Khaldun, politician, sociolog și descendent al unei familii arabe, nobil din Al-Andalus, „din cauza universalității misiunii islamice și obligația de a converti toată lumea la islam fie prin persuasiune sau prin forță … Și Islamul trebuie să câștige controlul, puterea asupra altor națiuni.”

Figura 3: gravură în lemn de la Cronica lui Sebastian Münster, secolul al XVI-lea: un turc musulman condamnă la moarte europeni din sud-est.

În general, în numele fascismului islamic până în prezent, aproximativ 270 de milioane de oameni au fost uciși în toate cuceririle sale. Pentru a intimida, cucerirea se desfășoară în cel mai crud posibil obicei, practicând uciderea chinuitoare și lentă prin tortură, lapidare și…tragerea în țeapă.

În Occident această marotă a fascismului islamic, a dus la introducerea ca pedepsire prin cruzime a creștinilor din lumea musulmană, și metodele de intimidare ale lui Vlad Țepeș aplicate otomanilor,

O invenție a fascismului islamic și practicată cu un deosebit entuziasm este sugrumarea de gât, doar cât să nu moară. Principalele artere ale creierului nu sunt afectate. Astfel, omul trăiește până la o jumătate de oră deplin conștient, dar cu o durere cumplită și respiră prin gâtul lăsat deschis. Atât de multă cruzime provocată nu s’a mai petrecut niciodată în istoria omenirii, cu excepția, poate, a câtorva ani, considerând fascismul islamic de astăzi într’o oarecare măsură că’și are rădăcini din nazism.

Cercetătorii ar trebui să discute urgent mai detaliat trecutul întunecat. În cadrul multor mișcări fasciste care au fost în istorie, în campaniile armate ale lui Xerxes, Alexandru, ale romanilor, ale mongolilor, a lui Ivan cel Groaznic, a Inchiziției, a arderii ”vrăjitoarelor”, canibalismul aztecilor, cucerirea spaniolilor din America de Sud, Hitler, Pol Pot și Pinochet, fascismul islamic ocupă o poziție proeminentă, pentru că el chiar a apreciat crimele individuale și în masă crude ca o chestiune de parcurs, virtuoasă, eroică și nu mai puțin onorabilă.

Figura 4: Această tânără femeie creștină egipteană a fost violată și ucisă de musulmani în mod cinic și crud

Deși cei mai importanți istorici occidentali și jurnaliștii reclamă multe fascismului în istorie, fascismului islamic nu o fac, deoarece nu există. Chiar și uciderea în masă, recenta experiență istorică a genocidului turcesc asupra a 1,5 milioane de armeni din 1915, știre care nu s’a răspândit și peste care s’a așezat un nor de tăcere.  În ciuda numeroaselor și repetatelor atentate, bucurând și sărbătorindu’se în întreaga lume islamică zile ca 9/11, ei neagă orice legătură între atentatele teroriste și fascismul islamic. Acest lucru sugerează că, în primul rând, pentru rolul său ca exponent al nazismului, pentru a păstra majoritatății istoricilor igiena mentală personală și grija lor, la o distanță considerabilă, iar în al doilea rând pentru actualitatea ei la momentul prezent.

Istoricilor, nu le convine să se frigă la degete pentru amenințările extreme și permanente pentru că știu prea multe din trecut. Din 1980, se observă, iar o accelerare a expansiunii fascismului islamic, deoarece cu resursele biologice primitive și ale creșterii natalității, el se instalează în masă in jurul vârstei de 40 de ani, în multe țări din întreaga lume și în special în Europa. S’a dublat în cota sa din populația de aici, în intervale de timp scurte de doar o dată la 10 ani.

În țările în care fascismul islamic este încă în minoritate, dintotdeauna pare ca o „religie privată”, „pașnică”, „inofensivă” și „moderată”, și nu poate fi recunoscută ca un descendent direct al nazismului. În același timp, el nu apare în Occident, ca o structură politică civilizată și democratică, ci de obicei în cercuri înalte și formează o structură politică stabilă paralelă cu organele de conducere proprii, în mass-media, imobiliare, patronate și justiție. Dar aceasta poate primi o majoritate într’o țară, slăbită din punct de vedere economic și politic, în care poate lua brusc în decurs de câteva săptămâni, cu structura sa paralelă bine organizată, sub control întregul sistem politic.

Mulți jurnaliști occidentali nu pot detecta un fascism mai extrem ca fascismul lui Hitler, pentru că ei văd în acesta din urmă vârful de iceberg al fascismului. Prin urmare, fascismul islamic este în afara orizontului lor de percepție. Datorită feedback-ului din gândirea lor strâmtă, mass-media și istoricii acuza tocmai acele persoane care doresc să urmărească cu atenție islamul, etichetându’i „populiști de dreapta”, „fasciști”, „neo-naziști” și „dreapta radicală”. Dar, tocmai aceștia sunt mult mai anti-fasciști decât ei înșiși, deoarece ei nu doresc doar o renaștere a fascismului lui Hitler, de asemenea ei împotrivindu’se și fascismului islamic mult mai monstruos.

Mai virulenți împotriva fascismului lui Hitler, mai extremiști decât apreciază fascismul islamic, devine vizibil atunci când raportul dintre cele două forme de fascism se confruntă cu evreii pentru iudaismul, care nu încurajează niciun tip de fascism de 3500 de ani: pentru ca o consideră (evident eronat) prima migrație din istoria omenirii și în mod constant e subliniat de la Moise pana astazi un umanism, care este adevăratul motiv pentru multe din persecuțiile evreilor de 2000 de ani. În timpul fascismului lui Hitler s’au ucis evrei și în secret, dar fascismul islamic o face în mod deschis și printr’o sărbătoare macabră. De asemenea, ei anunță deschis și de’a dreptul fericiți să „arunce în mare” toți evreii.

În scopul de a slăbi structurile politice din Europa și ca să reducă rata de reproducere a popoarelor indigene, de a reduce împotrivirea contra fascismului islamic a economiei occidentale, baza economică pentru noua generație și prin urmare, pentru dorințele copiilor în viitorul european, pe de o parte, se menține un preț ridicat al petrolului, iar în cealaltă dimensiune, provocându’se stres, și menținându’se instabilitate vis’a’vis de ajutorul de pensii, de șomaj, prenatal sau a prestațiilor medicale. Dar, Europa inițial a fost proiectată doar pentru propriile lor popoare și propriilor lor urmași, niciodată pentru un aflux excesiv sau creșterea alarmantă de musulmani.

În corelație cu colapsul economic, de asemenea, se descompune fiecare sistem politic deopotrivă. Intrușii din guvernele occidentale, Uniunea Europeană și mass-media îi cunosc sau îi suspectează de 15 ani. Ei pozează în cetățeni europeni, dar interesul în ​​prezent cât și în viitor este să aibe totul sub control, și să acorde o atenție constantă în crearea de posturi guvernamentale bine plătite, în mass-media și structura UE, creâd relații neobservate și de a obține bani. Ajutorarea rudelor lor, grupurilor lor și oficialilor de top islamici din Europa, de asemenea, devin intruși prin binecunoscutul nepotism oriental, prezent și vizibil și în România.

Figura 5: Primii politicieni musulmani creați în Europa

Acești subordonați fac același lucru din nou, și tot așa mai departe. Cum s’a ruinat timp de 400 de ani sistemul politic al ocupației turcești din Grecia modernă. Ca urmare, există mai puțini oameni care lucrează pentru avuția națională sau pentru a crea. În plus, antreprenorii, muncitorii și fermierii sunt obligați să producă mai mult și mai repede, fiind ”șantajați” prin creșterea impozitelor, să dea ultimatumuri salariților și să fie în căutare permanentă de personal.

În acest fel se slăbește mai repede economia Occidentului și organismele de ajutor social, OPEC având suficienți bani pentru structura paralelă fascist-islamică de cercetare și să solicite simpatia populației occidentale, sărăcite. Acest lucru poate duce la imigrări în masă și la răspândirea religiei fascismului islamic și către supunerea islamică tot mai puternică.

Occidentul și în special Europa a autentificat într’un fatal mecanism, fascismul islamic la criza petrolului din 1973 și care aparent nu dă înapoi. Cultivarea ostilității de 45 ani, dintre Israel și oficialii UE și promovarea binevoitorului Islam în Europa de către aproape toate mass-media și politicieni, duce și mai adânc în haos.

Motivul cel mai elocvent de a nu renunța la termenul „islamo-fascism” și termenii înrudiți, este că militantismul islamic cu adevărat are un pedigree intelectual și ideologic legitim în gândirea islamică și istorie. După cum am observat în altă parte :

Da, există versete ale toleranței în Coran: Sura (capitol) al-Baqara: 256 spune: „nu trebuie să existe nici o constrângere în religie;”

Sura Al-Furqan: 65ff spune că ”Allah va ierta pe cei care se pocăiesc și fac fapte bune”;

și Surah al-Nisa 19: ”poruncește bărbaților musulmani a oferi sprijin financiar pentru soții și foste soții.”

Dar versete, cum ar fi acestea sunt, fără îndoială, depășite de altele:

Sura Anfal: 12ff și Sura Muhammad 3: comandă decapitarea necredincioșilor;

Sura Al-Nisa: 34ff permite bătaia soțiilor cuiva

și în versetele 74ff și 94ff, promite o mare răsplată pentru cei care mor și luptă pentru Allah;

Sura Al-Ma’idah: 51 spune: „Credincioși, nu luați nici evrei, nici creștini printre prietenii voștri.”

Desigur, există secțiuni violente în Biblie, sau, cel puțin, în ebraică în Scripturi / Vechiul Testament (Iosua și David au fost lideri militari sau mai mult cele religioase). Dar nimeni nu neagă faptul că, mulți, atât musulmani și non-musulmani, neagă aceste pasaje violente și misogine din Coran. Multe argumente pot fi aduse împotriva acestor versete (acestea trebuie să fie contextualizate, ele sunt aplicabile doar în acel moment, ele sunt metaforice, etc.), dar nu se poate spune că nu există.

Cineva care pur și simplu afirmă că „Coranul învață la pace”, evident, nu a citit’o. Fără îndoială cei mai mulți musulmani nu citesc pasajele despre decapitare ca un model pentru ziua de azi. Dar, la fel ca și unii creștini să ia literalmente, de exemplu, porunca lui Hristos să se ocupe de șerpi veninoși (Luca 10:19), unii musulmani să ia literalmente ordinul de a decapita necredincioși. Dar practica acestora din urmă, este profund dăunătoare.

Desigur, istoria și nu doar textele sacre trebuie să fie luate în considerare atunci când se studiază ideologii politice, chiar și cele care sunt bazate pe religii. Și fără îndoială islamul moderat nu exista. Un bun exemplu istoric este Imperiul Otoman, care în timp ce plata jihadul ca război sfânt, și’a petrecut ultimele câteva secole de existență luptând (dar în cele din urmă a eșuat) să evolueze într’un stat modern. În sfera religioasă, tulpina de misticism islamic cunoscut ca sufism, care de multe ori (dar nu întotdeauna) a fost mai tolerant și mai puțin predispus, decât tulpinile care le are jihadul în ideologia islamică. Au existat musulmani savant-activiști care au împărțit lumea în Dar al-Islam , „lăcașul lui Islam,” și Dar al-Harb , „lăcașul de război;” adică, necredincioși, care nu puteau aștepta nimic altceva, decât cucerirea.

Visurile imperiale nu au început cu Petru, Hitler, sau Bush. În timp ce, cei mai mulți musulmani moderni au abandonat acest aspect violent, expansionist din gândirea islamică, alții, evident, nu l’au abandonat. Pentru a pretinde altceva este pur și simplu o prostie. Și este periculos și înșelător a folosi un termen care implică tendința agresivă a unor tulpini de islam, care este occidental, mai degrabă decât indigen.

Pentru România rămâne fără răspuns întrebarea: ce tip de Jihad îi este aplicat?

Surse: welt.de  historynewsnetwork.org,  arouet8.com   http://www.youtube.com

Citește și: LIDER ISLAMIC: „ROMÂNIA ESTE PĂMÂNT ISLAMIC ȘI TREBUIE ELIBERAT!”

Publicitate

3 gânduri despre &8222;FASCISMUL ISLAMIC VĂZUT DIN OCCIDENT&8221;

  1. Pingback: LIDER ISLAMIC: „ROMÂNIA ESTE PĂMÂNT ISLAMIC ȘI TREBUIE ELIBERAT!” | Vatra Stră-Română

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s